Oldal kiválasztása

Fekete Blanka Jóga és Pilates oktató

Táncművészként a mozgás, illetve a test tudatos használata életem része volt már gyerekkorom óta. Ez lassan elvezetett a jógával való megismerkedéshez, mely egy teljesen új, harmonikus utat nyitott számomra a mozgás világában. Három évnyi gyakorlás után 2014-ben az Asram Jóga és Meditációs Központ jógaoktatói képzését elvégezve kaptam tanári oklevelet.

Táncművészként a Máltai Tudományegyetemen szereztem BA képesítést 2017-ben, majd a Magyar Táncművészeti Egyetemen MA fokozatot 2021-ben. Eközben Pilates oktatói végzettségre, valamint post- és prenatal tréner képesítésre is szert tettem, mely segített a testtudati módszerek oktatását összefüggéseiben látnom.

2018 óta Budapesten tanítok Jógát és Pilatest egyéni, valamint csoportos órákon, melynek során táncművész múltam igen nagy előnyt jelent. Számomra a test egészséges használata és fejlesztése nem csak munka, hanem olyan életforma, melyet szeretnék továbbadni mindazoknak, akik megtisztelnek bizalmukkal és hozzám jönnek tanulni, gyakorolni.

Az elmúlt évek oktatói tapasztalata megtanított arra, hogy a testre holisztikus egészként tekintsek, összefüggéseiben szemléljem. De ami talán még ennél is fontosabb, segített, hogy megértsem, és átlássam összetett működését az általam tanított mozgásformákon keresztül.